Nyinflyttad?   Välkommen till Idegranen!

Bra att känna till:

Information till medlemmar
sker med anslag på våra anslagstavlor, den ena är placerad i föreningshuset mittemot tvättstuga, och den andra anslagstavlan sitter vid Sophuset.
Vi lägger också ut information här på hemsida under löpsedel. Det kan vara information om att vi byter till digital tvättstugebokning eller hur man får en parkeringplats med laddstolpe.

I våra lägenheter har alla en egen frånluftsvärmepump.
Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över.
Du kan hitta manual för din panna här.

Det finns ett par återkommande föreningsaktiviteter som vi gärna ser att så
många medlemmar som möjligt kan delta i. 
Vi har under varje vår ett bomöte och en planerad städdag,  vilket också upprepas varje höst när vi återigen har ett bomöte och en planerad städdag.
Bomötet är ett utmärkt tillfälle att träffa sittande styrelse och är ett öppet forum för alla. 
Städdagarna sker alltid på en lördag och innefattar bla. lättare trädgårdsskötsel och underhåll i området. Här ser vi det som obligatorisk med minst en från varje hushåll som deltar.
I slutet på maj/början av juni sker i regel vår föreningsstämma.
På sida Trivsel
 är det samlat mer stödinformation för att upprätthålla god gemenskap i vår förening. 

Du kan alltid kontakta någon ifrån styrelsen om du har frågor.

Vi hoppas du/ni ska trivas i Brf Idegranen!

*
RSS är en teknik som möjliggör att användare kan prenumerera på webbflöden, det vill säga omedelbart bli underrättad när något nytt publicerats på webben,

Brf Idegranen har gått ifrån att sprida information via pappersutskick, så mycket det går. Vi har valt att aktuell information går ut via vår hemsida och vi har även en facebook-sida som använts för att nå ut men som även du som boende kan interagera med andra boende 
Vill man få information på mail så går det naturligtvis! Skicka då ett mail till info@idegranen.se för nästa mailutskick.