Kalender och lokalbokning

Löpsedel

I bokningskalender nedan ser du när lokal är uppbokad. Ej markerad dag = ledig för bokning
Klicka på "Boka föreningslokal" för att boka ett ledigt datum och  ange i mailet önskad dag och ert telefonnummer.  Bokning  gäller när ni har fått bokning bekräftat. En bokningbekräftelse skickas så snart vi hinner.

2020 > 04

För allas information
Det har nu blivit klart under arbetets gång att det är mer regel än undantag att bilningsjobben är mycket svåra att utföra utan att bila igenom till underliggande lägenhet.
Detta hade vi redan innan påbörjat arbete blivit varskodda om från boenden som renoverat badrum, även BVEAB (entreprenören) har delgivits denna information.

De som drabbas av detta kommer att få hjälp med att återställa sitt tak.
Ni behöver inte anmäla till försäkringsbolag utan det räcker med att ni anmäler till arbetsledaren på plats
Ilham 073-905 0604 och informerar någon i våtrumsgruppen också, då vi behöver övergripande vetskap om hela projektet. Personer ur våtrumsgruppen : Klas (nr38), Julia (nr61) eller Teresia (nr19)
 

Efter föreningsstämman i tisdags och diskussionen kring gamla pannan så framkom att önskemål om mer information, särskild till de äldre pannor . Här är manualen till IVT490 pannan.

Sida 9, bild på värmepannan.
Sida 12, bild på kontrollpanelen
Sida 15, förklaringar av Värmekurvan.
Sida 19-20, värmeinställningar
Sida 30, skötsel

I samma hus som tvättstugan finns en föreningslokal, som också kan lånas ut till fester. Under rådade renoveringstid så använder entreprenören detta utrymme samt kök och toalett under vardagarna. Det kan förekomma material i lokalen som tillhör entreprenören. Vi hoppas att vi alla kan ha överseende med att lokalen inte är tipp-topp under denna tid.  
Vänligen kontakta Roger Bolander som vanligt  för att boka och få nyckel. Bokning sker helst via facebookgruppen, Brf Idegranen, Tyresö.

Till dig som valt option med byte av fönster:
Har du valt eller funderar på ett byta även badrumsfönster samtidigt men ännu inte köpt fönster?
Tillsammans är vi starka!
Vi kan ta fram ett förslag på fönster 68X68 cm vilket är det fönster som sitter hos de allra flesta (ej övre 4-5rok). Lämna ditt intresse snarast iså fall till Paulina (47)

Blänkare till dig som ska renovera våtutrymme med BYGG VVS El: 

  • Ni har avstämt ett byggdatum när just ert badrum startar? Om inte, ring företagets kontakt Rickard omgående! 072 932 3337 eller info@bveab.se
  • För er som har ett byggsart-datum men vill ändra, så går det bra att byta med varandra.
    Kontakta Teresia (19)
  • Frågor som berör allmänt om renovering men inte optioner ert badrum.
    Kontakta gärna direkt Klas (36) & Julia (61)

Nu är våren på ingående! På tisdag nästa vecka, den 7 april kommer Sthlm Mark & Fastighetstjänst till området och tar upp sand. De kommer också använda lövblås för att få rent från sand på gräsytor. Bra att veta om man planerar att fönsterputsa odyl.
Håll i hatten!

HALLÅ DÄR...
Här har du som boende möjlighet att kommentera eller meddela något som du tycker är viktigt information och som vi alla kan behöva ta del av.

 

Glöm inte vår Facebook-sida som också är ett bra sätt att sprida information.