Snart NYMÅLAT!

Fasadmålning på gång. Idegranens samtliga fasader ska målas i år. Idagsläget är inte det riktigt klart i vilken ordning osv men ambitionen är att vi ska kunna presentera någon form av tidsaxel när just din huskropp berörs. Vi har anlitat ett företag som kommer att arbeta med att få detta gjort under denna sommar. Fasaderna kommer att rengöras och sedan målas två gånger.

Vi vill också informera att det kan vara lämpligt att avvakta ev. uppsättningar av spaljeer och dylikt som kan vara i vägen för målningen. Vi påminner också om att det är en önskan att vi alla ser över staket och insynsskydd m.m så hela området blir fint och uppfräschat.

 

Ev. frågor om detta kontakta Jesper eller Tobbe(Länk till Styrelsens sida och mailadresser.)

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter