Nya Laddplatser 18-20 april 2023

Bilarna på P-platserna 8127-8138 (”övre parkeringen”) måste flyttas tillfälligt 18-20 april för grävning m.m. för nya laddstolpar.
 
Efterfrågan på laddplatser för laddbara bilar har överträffat förväntningarna. Av de tidigare installerade 14 platserna är det bara två platser kvar.
Föreningen har fortfarande möjlighet att få bidrag för halva kostnaden vid installation av fler laddare, därför installeras nu 9 laddplatser till. Laddplatsernas placering är vald för att hålla ner kostnaden för grävning.
Investeringen avbetalas som tidigare genom att de som laddar betalar 100 kr extra per månad och p-plats. Ni som har berörda p-platser nu behåller platsen till nuvarande avgift tillsvidare men i framtiden behöver ni byta p-plats med de som har laddbehov. Ingen kommer dock bli av med p-plats.
 
Arbetet berör samtliga p-platserna nr 8127-8138 längst in i området (ej carport), och det är platserna 8130-8138 som blir laddplatser. Men då platserna också ska breddas  (under vecka 17, se separat information om det) berörs fler av arbetet. Bilar på de berörda platserna behöver vara borta kl 08:00-16:00 den 18-20 april. Under dessa dagar kan berörda parkera sina bilar längs med trästaketet mot Martallsvägen och vid bollplanket innanför bommen i området.
 
Vid frågor eller behov av hjälp att flytta bil kontaktas Johan Nordenswan 0704319407 eller någon annan i styrelsen.
 
Vi beklagar extraarbetet för berörda medlemmar samt att det blev med lite kort varsel.

Tack för fint samarbete,
 
Med vänliga Hälsningar
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter