Beträffande Våtutrymmen

Med återkoppling till senaste informationsmöten beträffande våra våtutrymmen och till er som har anmält intresse:

Bygg VVS El ,Projektchef Rickard Karmstedt planerar byggschema hos Brf Idegranen och då han kommer vara frånvarande under vecka 11 och vecka 12 så ber han oss skyndsamt återkoppla, helst senast onsdag denna vecka med våra beställningar. 

Ni behöver därför omgående meddela /kontakta Bygg VVS El,  projektledare Rickard Karnstedt, nås på mail: info@bveab.se och telefon 072-9323337 om ni ämnar att beställa detta enligt den planen som presenterades för er på möten och har delats ut.

Till er som redan gjort det, och har fått bekräftat av byggare, ni kan bortse från detta, ni behöver inte kontakta dem igen.

För er som ännu inte fått offert,  ni har kanske missat möten som hölls kring detta, så kontakta styrelsen för offert eller ladda hem i fil (nedan)och mer utförlig information vad som gäller om något är oklart eller funderingar som finns. Det går också bra att kontakta Bygg VVS El direkt.  

Anledning till detta är att de planerar deras byggschema och viktigt att veta :
"Observera att de optioner som väljs i detta läge inte är bindande utan kan ändras ända fram till byggstart utan problem så det viktigaste är att en beställning kommer in snarast så att jag kan boka upp dessa i vårt byggschema"


Vänligen notera att OPTION 1 är ej möjlig.

Vänlig hälsning
Styrelsen

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter