Det här är ingen nyhet men...

Ny styrelse betyder nya människor med uppdrag och i detta fall även ny webb och facebook-ansvarig. Nuvarande hemsida som lanserades hösten 2012, och FB-sida/ grupp har fram till nu varit ett av mina uppdrag (Teresia på nr 19) och jag har haft nöjet att presentera det som styrelsen haft för avsikt att meddela och informera boenden om.

Jag hoppas givetvis att hemsida och fb i fortsättningen kommer kunna vara ett användbart forum för att hitta såväl som sprida information. Alla boende kan vara med på sida / gruppen och på så sätt interagera med grannar men även få kontakt med styrelsen.
Det blir inte bättre än vad vi gör det till, tillsammans! :)

Jag passar på att informera om att  

 

 • Årsredovisning 2013 och protokollet från årsstämma den 3 juni som utlovats att finnas tillgänglig på hemsida snarast, tyvärr inte kan verkställas då undertecknad inte fått något material att publicera.
 • Avgående styrelsemedlemmar:
  Vice ordf/Kassör: Teresia Torndahl, 19:an 
  Ledamot: Torbjörn Åslund, 20:an
  Suppleant: Teija Eldås, 43:an
  Suppleant: Pernilla Bondesson, 22:an
  Webb: Teresia Torndahl, 19:an

  Vi får tacka samtliga för deras goda insatser 2013/2014!


Glad midsommar och ha en trevlig sommar!

 

Kommentera gärna:

 • Pernilla • 16 juni 2014 21:16:04
  Du har gjort ett fantastiskt jobb med uppbyggnaden hemsidan!!! Även fast det inte har funnits material att publicera så har du engagerat dig för att hitta relevant information.

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter