Styrelsemötet okt i korthet

- Höstens städdag är lördagen den 25 oktober 2014 kl 10-15. Detta brukar vara en trevlig dag att lära känna  grannar och fixa fint i området. Anslag om vad som behövs göras sätts upp vid tvättstugan där vi även samlas kl 10.00. Det bjuds på korv med bröd, kaffe och kaka någongång mellan 12-13 vid tvättstugan.  En lastbil hyrs in och kör saker (bl.a. gamla studsmattan) till Petterboda Återvinningcentral. Om du har något mindre elskrot (ex. brödrost, klockradio, stavmixer) kan även detta åka med i bilen. Elskrot ska som sagt inte kastas i grovsoprummet. Välkomna!

- Tvättstugereglerna sätts upp i tvättstugan som en påminnelse. Glöm ej att torka och moppa efter dig så att det är trevligt för nästa granne som tvättar.

- Det är många nya grannar som flyttar in i området. På styrelsemötet bestämdes att en representant för området/styrelsen (Linda Höglund, 31:an) ska välkomna nyinflyttade genom att plinga på och ge en liten folder med info samt länk till hemsidan. Detta för att de nya grannarna ska känna sig välkomna i vårt område.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter