Bilning i golv kan ge skador på badrumstak

För allas information
Det har nu blivit klart under arbetets gång att det är mer regel än undantag att bilningsjobben är mycket svåra att utföra utan att bila igenom till underliggande lägenhet.
Detta hade vi redan innan påbörjat arbete blivit varskodda om från boenden som renoverat badrum, även BVEAB (entreprenören) har delgivits denna information.

De som drabbas av detta kommer att få hjälp med att återställa sitt tak.
Ni behöver inte anmäla till försäkringsbolag utan det räcker med att ni anmäler till arbetsledaren på plats
Ilham 073-905 0604 och informerar någon i våtrumsgruppen också, då vi behöver övergripande vetskap om hela projektet. Personer ur våtrumsgruppen : Klas (nr38), Julia (nr61) eller Teresia (nr19)
 

Kommentera gärna:

  • Fia • 27 april 2020 16:41:58
    Drabbats av detta idag. Började med att strömmen gick o mitt larmbolag kontaktade mig. Innan detta gick mitt larm hela tiden på grund av de kraftiga vibrationerna.
    Fick nummer av Roger till en av killarna o vi träffades. Han berättade för mig att de var tvungna att komma in i min lägenhet för att åtgärda problem med strömmen från mitt håll. ( nerifrån) Roger har min nyckel för att kunna släppa in dem då jag inte kan vara hemma på grund av att strömmen kommer vara borta till minst i morgon.
    Ringde mitt försäkringsbolag innan detta meddelande kommit ut o de ville jag skulle fotografera. Sidan upp mot taket på väggen bakom min Värmepanna är skadad. Vilket då gör att våtrumsskyddet är brutet........,
    Vet inte riktigt hur man gör nu.

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter