Underhållsarbete Utemiljö

Brf Idegranen informerar
Vår leverantör Trivselträdgårdar kommer att utföra specfika trädgårdsarbeten i vårt område med start under vecka 34. 
Berörda bostadsrättsinnehavare har informerats enskilt om arbete utförs i angränsning till deras bostad.

Vid marksyn tillsammans med Trivselträdgårdar i området identifierades också ett flertal punkter som vi medlemmar i föreningen själva kan och kommer utföra.  På så sätt håller vi nere föreningens utgifter!
Då merparten av beskärningen bör utföras under septembermånad så har vi i år tänkt att anordna två -tre "trädgårdskvällar" där vi arbetar efter givna instruktioner och tillsammans tar sig an punkter sektionsvis. Förslaget är vardagkvällar 18-20.

Vi hoppas att flera medlemmar har lust och möjlighet att engagera sig "Trädgårdskvällar" så vårt området kan få den välbehövliga beskärning och gallring som den behöver, och som kommer göra vårt Idegranen fint och välordnat. 
Vi återkommer med exakta datum inom kort men vill du anmäla ditt intresse redan nu så maila till info@idegransen.se så du inte missar något. :)

Den allmänna städdagen kommer fortfarande äga rum i oktober.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Bra länkar

Senaste nyheter